Verrassend babyshower kado – In The Pudding Club

Verrassend babyshower kado – In The Pudding Club

Ben je op zoek naar een verrassend babyshower kado? De zwangerschapsboxen van In The Pudding Club zijn voor iedere aanstaande moeder het perfecte kado. Afgestemd op de juiste fase van de zwangerschap krijgt de zwangere vrouw onbetaalbare adviezen van experts en fijne producten.

Verrassend babyshower kado

Willen jullie als  vriendinnenclub, collega’s of familieleden een origineel en verrassend babyshower kado geven? Een box van In The Pudding Club is een geweldig idee. Al vele zwangere vrouwen kregen een van de boxen in hun 8e of 9e maand van de zwangerschap cadeau.

Inhoud van dit babyshower kado

Met dit kado geef je niet alleen een cadeau aan de baby, maar juist aan de aanstaande moeder. Als zij goed voor zichzelf zorgt in de laatste fase van haar zwangerschap, gaat het ook beter met de baby. Naast fijne producten die met een fikse korting in de box zitten, zijn de adviezen rondom de thema’s YOU, FIT, NUTRI, PREP en BABY onbetaalbaar. Iedere box bevat vijf advieskaarten die zijn opgesteld door de experts van In The Pudding club.

PER BOX 5 ADVIESKAARTEN &
PRODUCTEN WAAR JE IETS AAN HEBT

Opgesteld door onze experts en met korting!

babyshower kado

Cadeau zwangere vrouw  – Zwangerschapsbox In The Pudding Club

Babyshower kado van In The Pudding Club

Ervaringen babyshowe kado In The Pudding Club

‘Zo fijn om alle info eindelijk overzichtelijk en duidelijk bij elkaar te hebben! En dat het betrouwbaar is.’Julie

Welke boxen zijn geschikt als babyshower kado?

In The Pudding Club biedt 8 verschillende boxen voor de fases in de zwangerschap en kraamtijd. Voor een babyshower, die gebruikelijk in de laatste maand van de zwangerschap georganiseerd wordt, kun je de volgende boxen het beste cadeau geven.

Month 8 & 9 box

Is jullie vriendin, zus, dochter of nicht 8 of 9 maanden in verwachting? Geef dan de Month 8 of Month 9 box. In de box vind je passende adviezen en producten bij deze tijd in de zwangerschap.

After Labor box

Wil je alvast een cadeau voor de kraamtijd geven? Kies dan voor de After Labor box. Hiermee bezorg je de kersverse moeder een heerlijke kraamtijd en geef je echt een cadeau voor haarzelf.

Abonnement boxen In The Pudding Club

Je kunt ook kiezen voor een abonnement, geef dan bijvoorbeeld Month 8, Month 9 en de After Labor box tijdens de babyshower kado.

babyshower kado

Hoe bestel je dit babyshower kado?

Ben jij de organisator van de babyshower? Een box van In The Pudding Club bestel je eenvoudig via onze webshop. We bezorgen de boxen persoonlijk bij jou of de aanstaande moeder thuis. Alles is prachtig ingepakt dus het is een waar feest om te geven én uit te pakken. BE HAPPY AS A PUDDING 🙂