F.A.Q.

Algemeen

Wat is IN THE PUDDING CLUB?

Bij IN THE PUDDING CLUB ontvang je elke maand een verrassingsbox. Zo kun je zo goed mogelijk voor jezelf zorgen (en daarmee ook voor je baby). Een abonnement waarbij je elke maand een zorgvuldig samengestelde box ontvangt. Hierin zitten adviezen van experts (diëtiste, verloskundige en fysio-bewegingsdeskundige) die alle objectieve informatie delen die je per zwangerschapsmaand nodig hebt of net na de bevalling. Ook ontvang je producten die relevant zijn voor desbetreffende zwangerschapsmaand of voor net na de bevalling. Zo maken we je zwangerschap inzichtelijk, overzichtelijk, makkelijker en leuk(er)! Elke maand is het een verrassing wat je krijgt. Wij zorgen ervoor dat de waarde van elke box aanzienlijk meer is dan de maandelijkse abonnementskosten. Hierdoor heb je naast een box vol praktische adviezen en producten, ook een goede deal!

Wat zit er in de box van IN THE PUDDING CLUB?

In elke box zitten speciaal geselecteerde producten en betrouwbare adviezen, die aansluiten bij de fase van je zwangerschap. In de box zitten 5 producten en 5 advieskaarten, behorend bij de 5 maandelijks terugkerende thema’s YOU, NUTRI, FIT, PREP & BABY.

Ben je 6 maanden zwanger? Dan kun je denken aan informatie met betrekking tot kwaaltjes (fysiek en emotioneel) die je die maand kan krijgen en hoe daarmee om te gaan, adviezen over welke voedingsstoffen je deze periode het beste binnen kan krijgen en hoe dat te doen, welke buikspieren je nog mag trainen en hoe je dat doet, welke dingen je moet regelen die maand en hoe de baby zich ontwikkelt. Alles is zo kort en bondig mogelijk. Je hebt tenslotte genoeg te doen in je drukke leven! Qua producten kun je bijvoorbeeld denken aan kwalitatieve verzorgingsproducten op natuurlijke basis, een suikerloze granola of een goed leesbaar boek dat jou voorbereid op de bevalling en je aanstaande kind.

Om jou te verrassen en je even stil te doen staan bij de zwangerschap, willen we het liefst dat je niet weet wat je krijgt totdat de box afgeleverd wordt. IN THE PUDDING CLUB geeft je elke maand een verwenmoment!

Welke merken kan je tegenkomen via IN THE PUDDING CLUB?

IN THE PUDDING CLUB is niet van de truttige spulletjes. We houden van hippe, innovatieve, betrouwbare en dus kwalitatieve merken en producten. De merken waarmee wij samen werken zijn niet overal te verkrijgen en heb je misschien nog nooit van gehoord, omdat het kleine startende bedrijfjes zijn, zoals Granola for Gangsters of omdat ze uit het buitenland komen, zoals The Belly Belt. Het belangrijkste vinden we, dat je wat aan de producten hebt in de desbetreffende maand. Om je kwaaltjes te verzachten, om te zorgen dat je gezond eet, om je te inspireren, om je een lach op je gezicht te geven. De producten worden met zorg geselecteerd en getest.

Als ik een box of abonnement cadeau wil geven…wat moet ik dan doen?

Een abonnement op de IN THE PUDDING CLUB box is het perfecte cadeau, bijvoorbeeld om als partner te geven als blijk van betrokkenheid. Of als cadeau vanuit collega’s of werknemer als iemand met verlof gaat, als babyshower cadeau voor je goede vriendin, als (schoon)moeder zijnde om te geven aan je (schoon)dochter. Via het bestelproces kun je aangeven dat je een box of abonnement cadeau wil doen. Wij doen een handgeschreven kaartje in de (eerste box) met jouw naam eronder. Jouw persoonlijke tekstje kan je achterlaten bij het bestelproces, zodra je ‘cadeau’ aan vinkt.

Welke abonnementsvormen zijn er?

Je kan zelf bepalen hoeveel boxen je afneemt. Dat kan er 1 zijn, maar ook meerdere. Je krijgt €10 korting als je een abonnement met 3 boxen afsluit, €15 korting als je een abonnement met 6 boxen afsluit en €25 korting als je alle boxen afneemt. Je ontvangt dan elke maand een box die aansluit bij de fase van je zwangerschap. Ook is er een box voor na de bevalling (borstvoedingsbox of flesvoedingsbox). Ook kun je een maandelijks abonnement afsluiten voor de online community van IN THE PUDDING CLUB voor €4,95 per maand. Deze kun je afsluiten en opzeggen wanneer je wil.

Betaling

Hoe kan ik betalen?

IN THE PUDDING CLUB biedt de volgende betalingsmethodes aan: iDeal, SEPA automatische incasso, Paypal en creditcard.

Bij een doorlopend abonnement betaal je de eerste box vooruit via iDeal, Paypal of creditcard en vervolgens gaan de betalingen maandelijks via automatische incasso. Bij een eenmalige box betaal je vooruit via iDeal, Paypal of creditcard.

Wanneer wordt de betaling van mijn rekening afgeschreven?

Wanneer je een abonnement afsluit wordt het bedrag voor de eerste maand direct via iDeal, Paypal of creditcard betaald. Voor de volgende boxen zal het bedrag vervolgens steeds in de eerste week van de maand worden afgeschreven via automatische incasso zolang je geabonneerd blijft.

Kom ik aan het einde van het betaalproces voor extra kosten te staan?

Nee, wij doen niet aan addertjes onder het gras. Je betaalt exact de prijs voor de box zoals je op de website ziet staan. Als je meer 3, 6 of alle boxen afneemt krijg je korting, dus dat verandert in positieve zin iets aan de prijs. Maar dat is dan een aangename – en geen onaangename verrassing.

Bezorging

Wanneer wordt mijn eerste IN THE PUDDING CLUB box bezorgd?

Als je je bestelling in de eerste of tweede week van de maand doet, wordt je eerste box in de vierde week van deze maand bezorgd.

Als je je bestelling in de derde of vierde week van de maand doet, wordt je eerste box in de tweede week van de volgende maand bezorgd.

Wat als ik niet thuis ben tijdens het moment van bezorging?

De boxen van IN THE PUDDING CLUB passen helaas niet door de brievenbus. Voordeel is wel dat je weet dat je echt een goede grote verrassingsbox ontvangt ;). Maar, noodzaak is wel dat we de box ergens af kunnen leveren. Bij je bezorgplan in de bestellingsprocedure, kun je aangeven bij welke favoriete buren (binnen een straal van 100 meter) we je box kunnen bezorgen als je zelf niet open doet of niet thuis bent. Is die er ook niet? Dan bezorgen we de box bij een Kiala-punt bij jou in de buurt. We laten dan via een mailtje weten waar je de box op kunt halen.

Er zit een handvat aan de verzendzak, dus dat maakt het vervoeren van de box iets comfortabeler. Als je meer dan 7 maanden zwanger bent, of tillen geen succes meer vindt, laat de box dan door je partner ophalen!

Kan ik de box van IN THE PUDDING CLUB ook in het buitenland ontvangen?

Op dit moment bezorgen we alleen in Amsterdam. Bij grotere interesse, zal dit natuurlijk uitbreiden.

Hoe kan ik mijn adres wijzigen?

Je kan je adres wijzigen via deze link.

GRRRR ik heb mijn box niet ontvangen!!

Dat is dan een dikke fout van ons! Stuur ons GELIJK een mailtje (fixit@inthepuddingclub.com) of via dit contactformulier en we gaan het voor je regelen!

Retourneren en opzeggen

Ik wil mijn abonnement opzeggen. Hoe moet ik dat doen?

Je kunt je abonnement op elk gewenst moment opzeggen door een email te sturen naar hello@inthepuddingclub.com met inachtneming van een opzegtermijn van 10 dagen. Als je vóór de 20e van de maand opzegt, dan zul je geen box meer ontvangen. Als je op of na de 20e van de maand opzegt, dan zal er nog eenmaal een betaling via automatische incasso plaatsvinden op of rond de 1e van de volgende maand en zul je nog eenmaal een box ontvangen. Er dienen minstens 3 IN THE PUDDING CLUB boxen te zijn afgenomen, waarvan er 2 bezorgd zijn.

Kan ik een box retourneren?

Helaas kunnen we geen boxen retour accepteren. MAAR als een product beschadigd is neem dan contact op met fixit@inthepuddingclub.com of via dit contactformulier en we zorgen zo snel mogelijk voor een vervangend product.

Zit jouw vraag er niet bij? No problem. Neem gerust contact met ons op.