Over Ons

Wat is IN THE PUDDING CLUB?

In The Pudding Club geeft de meest relevante informatie, adviezen en producten voor iedere zwangerschapsmaand. In een maandelijkse box.

Zo willen we vrouwen op de hoogte brengen, adviseren, ontzorgen en verwennen gedurende de hele zwangerschap (plus net daarna met de after labor box). We werken samen met experts op het gebied van verloskunde, beweging en voeding, zodat je niet hoeft te twijfelen aan de betrouwbaarheid van de informatie die we delen.

Zo ben je iedere maand van alle noodzakelijke dingen op de hoogte, kan je adviezen direct in praktijk brengen (via voeding- en sportinspiratie bijvoorbeeld) en kan je zo goed mogelijk voor jezelf zorgen tijdens de zwangerschap.

NICE TO KNOW: ‘In the pudding club’ is een synoniem voor ‘being pregnant’ of ‘a bun in the oven’.
In de jaren ’70 werd de term vaak gebruikt in de urban sferen van Londen.

Onze Missie

De zwangerschap overzichtelijk, inzichtelijk, makkelijker en leuk(er) maken.
Wij willen vrouwen op de hoogte brengen, adviseren, ontzorgen en verwennen gedurende de hele zwangerschap (plus net daarna met de After Labor box). Hoe? Door iedere maand behapbare kennis, tips en bijbehorende tools te geven op het gebied van voeding, fysieke energie en (mentale) voorbereiding die relevant zijn voor iedere maand van de zwangerschap. Zodat je goed voor jezelf kan zorgen en daarmee ook voor je baby.

We stellen jou voorop, laten je de zwangerschap bewust ervaren en maken er (zoveel mogelijk) een feestje van.

Onze Visie

Als je goed voor jezelf zorgt, doe je dat automatisch ook voor de baby in jouw buik.

“Geniet van je zwangerschap”. Die (irritante) uitspraak begrijp je ineens als je bevallen bent. Tijdens de zwangerschap ging de tijd echter behoorlijk langzaam. Iedere week telde en je bent non-stop bezig met de baby (of alles goed gaat, of hij/zij goed groeit en zich ontwikkelt, of je dat nou wel mag eten. You name it.). Je bent eigenlijk amper bezig met jezelf (afgezien van de kwaaltjes). Zonde toch? Jezelf op de eerste plek zetten, die negen maanden echt bewust ervaren en iets meer “genieten” is de zwangerschap waard. Door de belangrijkste praktische informatie bij de hand te hebben en producten te krijgen helemaal voor jou, lukt dat hopelijk. Want, hoe minder vragen en twijfels er over blijven, hoe meer tijd voor jezelf.
De zwangerschap is de mooiste reden om de beste aandacht aan jezelf te besteden als vrouw.

Voor iedere leuke, verwarrende, energieke, slopende, blije, spannende, bijzondere en pittige zwangerschap.

DE GEBOORTE VAN IN THE PUDDING CLUB

Het idee van In The Pudding Club is ontstaan toen ik in mijn omgeving merkte dat de zwangerschap een opvolging is van oprijzende vragen en onzekerheden. Niet gek ook, als je bedenkt dat er zo ontzettend veel verandert in het leven van een zwangere vrouw: haar lijf, energielevel, dingen die ze moet laten, dingen die ze juist moet en de (ook-voor-zichzelf) onverklaarbare emoties. Negen maanden vol verrassingen, aangenaam en onaangenaam. Bijzonder natuurlijk, maar ook enorm verwarrend. Een steuntje in de rug kan dan geen kwaad. Tenslotte heeft iedere zwangere vrouw het gevoel dat ze meer dan ooit de beste versie van zichzelf moet zijn.
Daarbij vind ik dat zwangere vrouwen in het zonnetje gezet mogen worden – hoe corny dat ook klinkt. In The Pudding Club kan er hopelijk voor zorgen dat zij de zwangerschap bewust ervaren en het krijgen van de box een klein persoonlijk feestje is.

Over mij

Ik ben afgestudeerd sociaal psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam en ben vervolgens een aantal jaren werkzaam geweest in de reclamebranche als merkstrateeg. Zelf iets opzetten was een droom, maar leek ook onwaarschijnlijk. Tot op het moment dat ik In The Pudding Club bedacht en er onophoudelijk energie van kreeg.
Samen met mijn vriend woon ik in Amsterdam. Het zal je verbazen en hopelijk niet afschrikken: ik heb (nog) geen kinderen. Dat heeft me in het opzetten van In The Pudding Club denk ik alleen maar geholpen. De informatie en adviezen die ik heb opgesteld met experts zijn namelijk vanuit een objectief, wetenschappelijk oogpunt geschreven en niet vanuit persoonlijke ervaringen.
At last: Je maakt me niet blij met pudding, maar In The Pudding Club is echt mijn passie en je kan me er altijd voor wakker maken.

Cheers zonder wijn,
Carlijn