Origineel kraamcadeau – Kraambox In The Pudding Club

Origineel kraamcadeau  –  Kraambox In The Pudding Club

Bij een kraamvisite kun je natuurlijk niet met lege handen aan komen. Maar het zoveelste setje babykleertjes, een cadeaubon of speelgoed? Kies voor een origineel kraamcadeau. Met een kraambox van In The Pudding Club verras je de kersverse moeder en geef je haar aandacht!

Waarom een origineel kraamcadeau?

Tegenwoordig krijgt de aanstaande moeder al zoveel cadeaus. Bij de geslachtsbekendmaking, aanvang van het zwangerschapsverlof, de babyshower… zie dan nog maar eens een leuk uniek cadeau te vinden. Met de In The Pudding Club After Labor box sta je zeker weten met iets origineels op de stoep!

Voor wie is de After Labor box en wat geef je cadeau?

Slapeloze nachten, het voedingspatroon van de baby en het wennen aan een nieuwe rol. De kraamtijd is een bijzondere tijd.  De After Labor box is speciaal voor de kersverse moeder en bevat naast een aantal mooie producten betrouwbare adviezen die specifiek voor de kraamtijd zijn. De adviezen zijn samengesteld met de experts van In The Pudding Club; een fysio-bewegingsdeskundige, verloskundige en voedingsdeskundige. De After Labor box draagt eraan bij dat de moeder zich weer gauw fit en in het gareel voelt.

In de After Labor Box vind je vijf advieskaarten voor de kersverse moeder en vijf producten met een waarde van €105,-!

origineel kraamcadeau

Cadeau zwangere vrouw  – Zwangerschapsbox In The Pudding Club

Kraamcadeau van In The Pudding Club

Ervaringen kraamcadeau In The Pudding Club

‘Ik was echt heel positief verrast! Ten eerste ziet de hele box en inhoud er zo gezellig uit dat het ECHT een feestje is om te openen (hoe cliché dat ook klinkt…). Ook de adviezen zijn heel erg handig en de producten origineel, echt dingen waar je zelf niet aan denkt maar die super zijn. Aanrader dus!’ – Juliette

 

Met een origineel kraamcadeau op visite

Met de After Labor Box van In The Pudding Club geef je tijdens kraamvisite een mooi cadeau aan de moeder. YOU, NUTRI, FIT, PREP & BABY komen in alle boxen als thema terug.

Onbetaalbare adviezen

Iedere moeder kampt met veel vragen tijdens haar kraamtijd. De adviezen van onze experts zijn praktisch, behapbaar en gelijk uit te proberen.

Mooie producten

De vijf bijpassende producten zijn superfijn voor de moeder in de kraamperiode. En hebben een winkelwaarde van maar liefst €105,-!

Hoe werkt het bestellen bij In The Pudding Club?

Bestel de After Labor Box direct online. We bezorgen de box op een van de genoemde besteldata bij jou of aan het bed van de kraammoeder thuis. Meestal in de avonduren zodat je zeker weten thuis bent!