Abonnement

Iedere maand van de zwangerschap een verwenbox voor jezelf en de baby to be!

Hoe vaker je de box van In The Pudding Club ontvangt, hoe leuker en meer ontspannen de zwangerschap wordt. Met het maandelijkse abonnement ontvang je iedere maand van de zwangerschap een box met de mooiste producten en meest relevante adviezen. Zo heb je alles in huis om je zwangerschap comfortabeler te maken en producten van je baby-uitzet te schrappen.

Daarbij, geven de behapbare informatiekaarten van experts en de prep-checklists zekerheid omtrent voeding, beweging, jouw emotionele en fysieke ontwikkeling, kosten van de babyuitzet en de ontwikkeling van de baby in je buik.

Heerlijk om jezelf cadeau te geven of een ander mee te verwennen. De zwangerschap is tenslotte het beste moment om aandacht aan jezelf te besteden. Sterker nog…het is essentieel om af en toe bewust stil te staan: zo vaak in je leven ben je waarschijnlijk niet zwanger en het hele proces is veel te bijzonder om achteraf te bedenken dat je teveel met de baby of andere dingen bezig was.

Je krijgt tevens een mooi product cadeau!

 If mama to be ain’t happy…nobody is happy ;).

Origineel Kraamcadeau

8 boxen - Abonnement

Ook wel de ‘Lean Back’ – pack! Je ontvangt namelijk alle In The Pudding Club zwanger boxen.*

CADEAU: Dress Shirt van KidstoKids Online t.w.v. €49,95. Bij het aanbreken van het derde trimester wordt het cadeau meegestuurd.

*We werken ook met een automatisch incasso-systeem, dus je hoeft het niet in een keer te betalen. Kies hiervoor bij het afrekenen voor SEPA automatische incasso.