Cadeau geven

Iedere zwangere vrouw kan wel wat extra liefde gebruiken.

Je denkt waarschijnlijk: het geluk van een zwangere vrouw kan niet op. Maar de zwangerschap, daar fluit je nooit geheel makkelijk doorheen. Je energielevel ligt wat lager, je vraagt je bij ieder klein kwaaltje af of het hoort en hoe ernstig het is, je hormoonhuishouding is anders dan gewend en eigenlijk “moet” je naar de buitenwereld toe altijd doen alsof je de zwangerschap ieder uur, ieder moment, geweldig vindt. Iedere zwangere vrouw kan dus wel wat extra liefde gebruiken.

IN THE PUDDING CLUB is ontzettend leuk om cadeau te doen. Als werkgever, vriendin(nen), moeder, vader en/of partner. Je kan één box geven, maar ook een abonnement cadeau doen. Dan krijgt ze 3, 6 of 8 boxen thuisgestuurd.

“Anyone who says they don’t like to receive a gift is lying” – Dita von Teese

Waarom is het scoren met IN THE PUDDING CLUB?

Met onze boxen geef je aandacht aan de zwangere of bevallen vrouw. Dat is weer eens wat anders dan de babyfocus. Negen maanden zwanger…dat is lang hoor! In iedere zwangerschapsbox zit er ook wat bij voor de baby natuurlijk: een praktisch cadeautje dat erg fijn is om te krijgen. Hoef je ook niet bang te zijn of jouw smaak in de smaak valt.

Cadeaubox voor zwangere:

Limited Edition box – samengesteld door Kelly Weekers
Rijkgevulde box met de favoriete zwangerschaps- en baby producten van Kelly Weekers. Ook leuk om te geven aan een new born mom en baby. Op =Op!

Kick-off Pregnancy box
Voor het eerste trimester. De eerste maanden zijn o zo belangrijk dat zij goed voor zichzelf zorgt en aan iedereen advies vragen is nog lastig in deze periode. Leuk om te geven als intimi: aan je zwangere vriendin, zwangere dochter of zwangere schoondochter.

Month 5 box
Als je aan haar wilt laten zien dat je meeleeft met haar zwangerschap is dit de perfecte zwangerschapsbox. Je zwangere vriendin, collega of dochter is nu op de helft en dat is voor haar echt een mijlpaal. Bovendien hebben zij de 20 weken screenings echo om te weten of het kindje gezond is. En of het een meisje op jongen wordt, maar dat is altijd net even minder belangrijk.

Month 9 box
Het ideale zwangerschapsverlof cadeau of babyshower cadeau. Zo is ze straks helemaal voorbereid op de bevalling en dwing je haar ook om te genieten gedurende de laatste zwangerschapsweken. Leuk om te geven als werkgever, collega’s of als vriendinnen tijdens de babyshower.

After Labor box – kraamtijd
Een kraamcadeau, maar dan (voornamelijk) voor de bevallen vrouw. Echt een winner. Je zal een van de weinigen zijn die aan háár denkt in plaats van de baby.