You, Nutri, Fit, Prep & Baby

Onderstaande iconen komen in iedere box weer terug. Ze zorgen ervoor dat je iedere maand de meest relevante en behapbare tips en producten bezorgd krijgt voor dat moment. Om je op de hoogte te brengen, te inspireren en te ontzorgen.

YOU: Alles over de ontwikkelingen van je lijf en hormonen.

* Infokaart: De verloskundige geeft je kort de ins en outs van wat er fysiek en emotioneel met je kan gebeuren die maand.
* Product: om je zwangerschap te vieren of deze comfortabeler dan wel leuker te maken.

NUTRI: Alles over wat te eten om je fit te voelen.

* Advieskaart: De voedingsdeskundige geeft een overzicht van welke voedingsstoffen je het beste kan binnenkrijgen en waar dat in zit. Ook krijg je tips voor hoe je typische zwangerschapskwaaltjes kan verminderen met voeding.
* Inspiratiekaart: De voedingsdeskundige geeft een weekplan met recepten ter inspiratie, voor hoe je voedzaam en gevarieerd kan blijven eten.
* Product: Je krijgt er iets lekkers bij, vaak verantwoord en soms ook niet. Het moet wel leuk blijven allemaal.

FIT: Om je (op de juiste manier) te laten bewegen.

* Advieskaart: De fysio-bewegingsdeskundige geeft je bewegingsadvies zodat je weet welke sporten en bewegingen je nog wel kan doen en welke je beter kan laten.
* Inspiratiekaart: Work-out tips. Geschikt voor beginners en gevorderden.
* Product: Een tool die helpt bij het doen van de workouts en/of je stimuleert, zodat je lekker energiek blijft tijdens je zwangerschap.

PREP: Checklists, praktische weetjes en tips.

* Infokaart: Je wordt op de hoogte gebracht van wat je die maand het beste kan regelen ter voorbereiding op de komst van jullie baby. We raden je aan om je iedere maand door ons te laten “verrassen” op dit gebied, dan loop je ook niet op onnodige zaken vooruit. Of kosten. First things first.
* Product: Iets dat past bij je bezigheden en mindset op dat moment.

BABY: Alles over de ontwikkeling van zaadcel tot geheel mensje.

* Infokaart: De verloskundige beschrijft kort de groei van je baby die maand.
* Product: Je krijgt een leuk, verantwoord, vernieuwend en praktisch product speciaal voor je baby, om je alvast te verkneukelen op de komst van de kleine en hem/haar straks te verzorgen met de meest kwalitatieve producten.